Jan Timman over de gebroeders Karamazov

Jan Timman over de gebroeders Karamazov

In de zomer van 2020 heb ik het fenomeen 'podcast' ontdekt. Ik was voornamelijk geïnteresseerd over thema's met betrekking tot het onderwerp geschiedenis. Al snel stuitte ik op enkele pareltjes van onze zuiderburen. Zo is er bijvoorbeeld 'geschiedenis voor herbeginners' en een absolute aanrader is ook 'Berlijn - het verhaal van de muur'

 

 

 

Tijdens mijn zoektocht langs verschilldende podcasts vond ik op een gegeven moment een podcast over de geschiedenis van Rusland. Deze podcast 'Trojka!' deed mij herinneren dat Jan Timman ooit een lezing over Dostojevski had gegeven. Deze lezing is nog steeds terug te vinden, maar men heeft hem wel goed verstopt.

Link: Lezing Jan Timman over de gebroeders Karamazov

 

Veel kijk en luisterplezier.